A sütik segítenek jobb felhasználói élményt nyújtani. Weboldalunk használatával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Bor és Gasztronómia

Hogyan zajlik egy borkóstoló?

Borkóstolóink alkalmával lehetőségük nyílik egy baráti beszélgetés közben megismerni borainkat, borászunkat. Igény szerint különböző borkorcsolyákkal vagy akár egytálételekkel is tudunk szolgálni. A lehetőségek tárháza határtalan. Bármilyen kérést szívesen teljesítünk.

3 tételes vagy skár teljes szortiment

Borkóstolók

Borkóstolóink alkalmával lehetőség nyílik három tétel, öt tétel, vagy akár a teljes paletta kóstolására, tételenként 1 dl borral. Kissebb létszámú társaságoktól a nagyobb csoportokig szívesen látunk mindenkit, hogy néhány pohár bor mellett elmesélhessük történetünket és beszélhessünk arról, hogy mi is “folyik” a pincefalak mögött. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőtt aki egy kiváló elménnyel szeretne gazdagodni.

Vacsorával egybekötött borkóstolók

Borvacsora

Amennyiben a kedves vendégeink igényt tartanak rá előre egyeztetett menüvel várjuk őket pincénkben. Legyen szó sültestálakról, pincepörköltről, hidegtálról, vagy csak egyszerű borkorcsolyáról, mi elkészítjük önöknek. A vacsorával egybekötött borkóstoló a legjobb választás, így önöknek csak az ízekkel kell foglalkozniuk.

Borkóstoló kézműves termékekkel kiegészítve

Kézműves termékek a pincében

Pincénkben igyekszünk ízelítőt adni helyi termelőinkk termékeiből, legyen az sajt, pékáru vagy akár húsfélék.